Кампаниите на кралската двойка били неподходящи По време на конференция в

...
Кампаниите на кралската двойка били неподходящи По време на конференция в
Коментари Харесай

Фараж напада Меган и Хари

Кампаниите на кралската двойка били несъответствуващи
 По време на конференция в Австралия Найджъл Фараж нападна принц Хари и Меган поради техните " несъответствуващи " екологични акции и назова починалата кралица майка " пушачка и пиячка на джин с наднормено тегло ". Той посочи, че известността на принц Хари е намаляла, откакто е срещнал Меган.

Това не е първият път, когато политикът атакува принца. Преди няколко години той сподели, че Хари се облича като нацист на съвременно празненство и че предпочитал времето, когато дребният наследник на принц Чарлз се забърквал в разнообразни обстановки и предизвиквал безпорядък.

Фараж сподели, че Хари се е трансформирал в " Принца на будната съвест ", откакто се е оженил на Меган. " През последната седмица ни споделиха, че Меган и Хари ще имат единствено две деца... и всички изцяло игнорирахме същинския проблем, с който се сблъсква Земята, и това е фактът, че популацията на земното кълбо експлодира, само че никой не смее да приказва за това, никой не смее да се оправи с това и дали принц Хари има две деца е без значение, имайки поради, че в този момент на Земята има 2,6 милиарда китайци и индийци ", реагира Фараж.

Той нападна кралското семейство по време на тридневната конференция на консервативните политически дейности, където не се допускаха публицисти.

Той продължи, като похвали кралицата, че е " невероятна, вдъхновяваща жена " и добави: " Ние сме демонски щастливи, че я имаме ".Но той надалеч не бе толкоз благ, когато заприказва за сина ѝ и майка ѝ. " Когато става дума за сина ѝ, когато става дума за Чарли Бой и климатичните промени, оле-оле ", каза Фараж.  " Майка ѝ, Нейно Величество кралицата майка, бе с наднормено тегло, пушачка и пиячка на джин, която живя до 101 години. Всичко, което мога да кажа е, че Чарли Бой е на 70 година.. Кралица може да живее доста, доста дълго време. " Фараж атакува Чарлз за следващ път, преди този момент той е описвал възгледите на престолонаследника за климатичните промени като " наивни и в най-хубавия случай глупави ".През 2008 година той беше единственият евродепутат, който отхвърли да приветства тирада на принца за световното стопляне.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР